Milde Båtlag

KLUBBMESTERSKAP 2007

Søndag 23. september og
Lørdag 29. septemberKlubbmesterskap 2007, Joller og Oselvar

Søndag 23. september kl. 12.00 skulle etter planen Milde Båtlags klubbmesterskap for joller og oselvere vært arrangert i Fanafjorden. Men natt til søndag og utover søndagen blåste det frisk bris økende til liten kuling, slik at det ikke ble seilt ordinært klubbmesterskap.

Istedet seilte nybegynnerne i optimist på en liten bane i Mildevågen, mens tre viderekomne i optimist, samt en Zoom-jolle seilte på treningstur/rundtur i Fanafjorden, fra Milde til Rød og tilbake. Med romsjøts kurser på tvers av sønnavinden ble det mye gøy speedseiling, frem og tilbake, før Mildevågen igjen ble inntatt.

Etterpå ble seilerne samlet i Mildenøstet hvor det vanket premier til alle:

Optimist nybegynnere og rekrutt: Aksel Brodin Arnesen, Einar Johan Buvik, Erlend Fonnes, Erlend Martinus Uv, Jakob Jøsok, Michael L. Dale Riisøen, Nora Nilsen, Sindre.
Optimist: Cassandra Elvingdal, Fiona Ø. Fredheim, Mathilde Handal Bruvik.
Zoom8: Bjørn Marius Østervold.

Søndag 23. september 2007
RegattastyretKlubbmesterskap 2007, Tur- og havseilere

Lørdag 29. september seilte tur- og havseilerne sitt klubbmesterskap 2007. I lett vind fra nord og nordøst var det bare mulig å få avviklet en seilas på en relativt kort pølsebane i Fanafjorden. I alt 10 båter deltok og seilasen startet som fastsatt kl. 12.05 for klasse LYS med spinnaker og kl. 12.10 for klasse LYS uten spinnaker. Men allerede på første lenselegg forsvant vinden helt og uteble nesten en hel time før det endelig kom et nytt grel fra nord og nordøst, som gjorde at båtene kunne tas i mål på avkortet løp ved 2. gangs runding av kryssmerket.

Klubbmestre blant tur- og havseilerne ble:
Klasse LYS med spinnaker: NOR 62 "XCape", Frode Rønning, Eivind Rønning, Vegard Rønning, Halvor Friisk, MB.
Klasse LYS uten spinnaker: NOR 2062 "Pollyanna", Odd Haugland, Lars Haugland, Anders, Freddie, MB.
.


RESULTATER

Tur- og havseilere