Milde Båtlag

KLUBBMESTERSKAP 2010

Lørdag 25. september og
Søndag 26. september

Klubbmesterskap 2010, Joller og Oselvar

Lørdag 25. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for joller og oselvar i strålende vær med sol og fin bris fra NNØ, 4 - 6 m/s.
I halv 12 tiden startet snipene i jollenes første seilas på pølsebane i Fanafjorden rett utenfor Mildevågen. 9 joller deltok fordelt på Snipe og Optimist.
Snipeklassen, som hadde 2 deltakende båter, seilte 3 seilaser, mens optimistene denne gang nøyde seg med en seilas.

I pausen mellom jolleseilasene og oselvarseilasene ble det foretatt premieutdeling for jollene før deltakere, funksjonærer og andre fikk servert deilig kjøttsuppe og rundstykker.

Etter bespisningen var det klart for oselvarseilas. Fire oselvere deltok og første seilas startet presis kl. 14:35 på samme pølsebane som for jollene og med de samme vindforhold Andre seilas startet kl. 15:30.
Premieutdeling for oselvar ble avholdt umiddelbart etter at seilasene var avviklet.

Klubbmestre joller og oselvar ble:
Klasse Optimist B: Mari Nesse.
Klasse Snipe: Jan M. Hansen og Roald Rønnestad.
Klasse Oselvar: Nils-Ove Nipen, Ove Gram Nipen og Eirik Tidemann.


Klubbmesterskap 2010, Tur- og havseilere

Søndag 26. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for tur- og havseilere i lett bris fra SSV og vest, 2-3 m/s.
8 båter deltok, 3 i klasse LYS med spinnaker og 5 i klasse LYS uten spinnaker. Det ble gjennomført to seilaser, som begge var tellende i poengsammendraget.

1. seilas startet kl. 12.55 og ble seilt på pølsebane med start i Fanafjorden litt innenfor Milde. Første båt i mål, "Bulle", seilte det 3.0 n.mil lange løpet på 43.07.
2. seilas startet kl. 14.30. Samme pølsebane, men denne gang var "Farvide" raskeste båt med utseilt tid på 29.32. Like etter start dreide vinden, slik at det ble mindre kryss, men desto mer slør.

Etter avsluttet seiling var det premieutdeling både for klubbmesterskapet og Mildetrimmen 2010 hvoretter seilerne fikk servert kjøttsuppe og rundstykker. Praten gikk livlig til avsluttende vafler og kaffe.

Klubbmestre tur- og hav 2010 ble:
Klasse LYS med spinnaker: NOR 12106 "Bulle", Stein Olav Drange, Gunnar Milde, Jarle Magnussen.
Klasse LYS uten spinnaker: NOR 2062 "Pollyanna", Odd Haugland, Anders Søreide, Lars Haugland.RESULTATER

Joller
Oselvar
Tur- og havseilere