Milde Båtlag

KLUBBMESTERSKAP 2011

Lørdag 24. september og
Søndag 25. september

Klubbmesterskap 2011, Joller og Oselvar

Lørdag 24. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for joller og oselvar i overskyet oppholdsvær, men med en fin bris fra SØ, 4 - 8 m/s.
Klokken 11.05 startet snipene i jollenes første seilas på pølsebane i Fanafjorden rett utenfor Mildevågen. 6 joller deltok fordelt på Snipe og Optimist.
Snipeklassen, som hadde 2 deltakende båter, seilte 3 seilaser, mens optimistene seilte 2 seilaser.

I pausen mellom jolleseilasene og oselvarseilasene ble det servert deilig kjøttsuppe med maccaroni og brød til seilerne, funksjonærer og andre, før premieutdeling for jollene ble foretatt.

Etter bespisningen var det klart for oselvarseilas. Fem oselvere deltok, 2 i klasse 10 kvm oselvar med Bermudarigg og 3 i spriseilklassen. Første seilas startet presis kl. 14:35 på samme pølsebane som for jollene og med de samme vindforhold. Andre seilas startet kl. 15:25.
Premieutdeling for oselvarklassene ble avholdt umiddelbart etter at seilasene var avviklet.

Klubbmestre joller og oselvar ble:
Klasse Optimist B: Nora Jernes.
Klasse Snipe: Erling Nesse og Helge Holmbek.
Klasse 10 kvm Oselvar: Nils-Ove Nipen, Ove Gram Nipen og Eirik Tidemann.
Klasse Oselvar spriseil: Stein Olav Drange, Helge Woods og Jan M. Hansen.


Klubbmesterskap 2011, Tur- og havseilere

Søndag 25. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for tur- og havseilere i overskyet vær med laber til frisk bris fra SØ, 6-10 m/s.
9 båter deltok, alle i klasse LYS uten spinnaker. Det ble gjennomført to seilaser, som begge var tellende i poengsammendraget.

1. seilas startet kl. 12.10 og ble seilt på trekantbane med start i Fanafjorden utenfor Naustdalen ved Milde. Første båt i mål, "Adagio", seilte løpet på 41 min 13 sek.
2. seilas startet kl. 13.15. Samme trekantbane, men denne gang var "Challanger" raskeste båt med utseilt tid på 39.32.

Etter avsluttet seiling var det servering av kjøttsuppe i 2. etg. i Mildenøstet, før det ble avholdt premieutdeling både for klubbmesterskapet og Mildetrimmen 2011. Praten gikk livlig til avsluttende vafler og kaffe.

Klubbmestre tur- og hav 2011 ble:
Klasse LYS uten spinnaker: NOR 1274 "Millennium Falcon", Nils-Ove Nipen, Ove Gram Nipen og Arne Sværen.
RESULTATER
Joller
Oselvar
Tur- og havseilere