Milde Båtlag

KLUBBMESTERSKAP 2012

Lørdag 29. september og
Søndag 30. september

Klubbmesterskap 2012, Joller og Oselvar

Lørdag 29. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for joller og oselvar. Denne gang deltok bare 3 sniper. En optimistjolleseiler møtte opp, men valgte å ikke seile da hun ville blitt alene i klassen. I tillegg var det meldt laber til frisk bris ut over dagen. Men for de tre snipene ble det en frisk seilas i vind fra østlig kant, 5 - 8 m/s.
Klokken 11.05 startet snipene i første seilas på pølsebane i Fanafjorden utenfor Grøneviken. Det ble i alt seilt 3 seilaser, først i solskinn, men senere trakk det over med regnbyger.

I pausen mellom jolleseilasene og oselvarseilasene ble det servert deilige hamburgere til seilere, funksjonærer og andre. For snipene ble det foretatt premieutdeling for Klubbmesterskapet 2012, samt for snipetrimmen 2012, som i år omfattet 24 seilaser fordelt på 12 onsdagskvelder.

Etter bespisningen var det klart for oselvarseilas. Fire oselvere deltok i spriseilklassen. Første seilas startet presis kl. 14:35 på samme pølsebane som for jollene, men med strekere vind, øst 7 - 10 m/s. Andre seilas startet kl. 15:15.
Premieutdeling for oselvar, både for Klubbmesterskapet og Oselvartrimmen, ble avholdt umiddelbart etter at seilasene var avviklet.

Klubbmestre joller og oselvar ble:
Klasse Snipe: Jan M. Hansen og Karin Hansen.
Klasse Oselvar Spriseil: Nils-Ove Nipen, Ove Gram Nipen og Eirik Tidemann.Klubbmesterskap 2012, Tur- og havseilere

Søndag 30. september avholdt Milde Båtlag sitt klubbmesterskap for tur- og havseilere i overskyet vær med laber til frisk bris fra syd, 6-9 m/s.
5 båter deltok, alle i klasse LYS uten spinnaker. Det ble gjennomført to seilaser, som begge var tellende i poengsammendraget.

1. seilas startet kl. 12.05. Første båt i mål, "Miramis", seilte løpet på 42 min 37 sek.
2. seilas startet kl. 13.00. Samme bane, og igjen var "Miramis" raskest med utseilt tid på 33.03 min.

Etter avsluttet seiling var det servering av viltgryte i 2. etg. i Mildenøstet, før det ble avholdt premieutdeling både for klubbmesterskapet og Mildetrimmen 2012. Praten gikk livlig til avsluttende kaffe og kaker.

Klubbmestre tur- og hav 2012 ble:
Klasse LYS uten spinnaker: NOR 12106 "Bulle", Stein Olav Drange, Jarle Magnussen, Gunnar Milde og Jan Fossberg.
RESULTATER

Joller
Oselvar
Tur- og havseilere