NM OSELVAR 2008


Lørdag 9. og søndag 10. august ,  kl. 12.00


Det seiles i Korsfjorden/Fanafjorden.  
Arrangør: Milde Båtlag                   

Oselvaren gratuleres med 30 års NM jubileum.

I år er det 30 år siden det første norgesmesterskapet for Oselvar ble avholdt i Korsfjorden/Fanafjorden med Milde Båtlag som arrangør og 50-års jubilant. Siden den gang har MB arrangert ytterligere 6 NM i oselvar. I år kan Milde Båtlag feire sitt 80-års jubileum og igjen står båtlaget som arrangør av oselvar NM. Denne gang NM Oselvar 2008, som vil bli det 28. gyldige NM i Oselvar, dersom minst 4 seilaser blir avviklet. Se forøvrig NM-omtale hos Oselvarklubben.

Over 30-års perioden, fra 1978 til 2008, har det vært avholdt oselvar NM eller nasjonalt klassemesterskap hvert eneste år. 27 ganger har oselvar klassen fått gyldig NM. Men i 1984 og 2006 måtte det avholdes nasjonalt klassemesterskap istedet for NM, mens det i 2002 ikke kunne kåres noen norgesmestre, ettersom det p.g.a. vindstille kun var mulig å få avviklet 1 seilas under NM.


Milde Båtlag gratulerer Oselvarklubben og oselvarseilerne med 30 års sammenhengende NM-innsats og ønsker hjertelig velkommen til NM Oselvar 2008 .


Innbydelse

Påmeldingsskjema (bankgiro)

Egenerklæring

Regattaorganisasjon

Seilingsbestemmelser

NSF Regler for arrangement av Norgesmesterskap (2008)
NSF Vedlegg til NM reglene §8, Teknisk kontrollDeltagerliste

Protester

Resultater


NM FEST AVLYST
På grunn av få og sene påmeldinger til NM-festen lørdag 9. august, må beklageligvis NM-festen avlyses. De som allerede har innbetalt kuvertpris, vil få beløpet refundert.
Mildenøstet vil imidlertid bli holdt åpent, slik at seilerne vil kunne benytte salen i 2. etg. til å treffes og slå av en prat etter seilasene lørdag.

ox-21.jpg

Påmelding kan gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjema, eller sende oss en e-post


 
HOVEDSIDEN

Sist oppdatert:    7. august 2008, 11:47