Milde Båtlag

 

START TRENING

Tirsdag 9. mai kl. 18.30

 

Treningsutvalget og regattautvalget inviterer til starttrening tirsdag 9. mai, for alle båtklassene i MB.

 

Første start vil være kl. 18.30, og vi vil arrangere et kort informasjonsmøte i Mildenøstet fra ca. kl. 17.50 til 18.10.

 

Startene vil foregå ved Mildeskjæret, og vi vil prøve å gjennomføre 3 starter for T & H, og 5 starter for Oselver og jollene.

 

Tredje start for T&H vil være ordinær start på årets første seilas i Mildetrimmen 2006.



STARTTRENINGEN FOREGÅR SLIK:

Etter at startskuddet har gått seiler båtene i ca. 10 min, før de vender tilbake til startområdet (gjelder ikke T & H etter 3. start).

Startsekvens:

1. Tur/Havseilere i en samlet start. Klasseflagg D - LYS med spinnaker og E - LYS uten spinnaker.
2. Alle joller i en samlet start. Klasseflagg F .
3. Oselvere i en samlet start. Klasseflagg G .

Sikkerhet: Jollene og oselverne skal før start ligge på innsiden og sydvest av Mildeskjæret, slik at de ikke kommer i konflikt med T & H. T & H skal ikke seile inn i dette området!

 

Regattakomiten er ansvarlig for gjennomføring av treningen, og påberoper seg retten til å avlyse treningen hvis forholdene ikke er tilfredsstillende!

 


 

FOR TUR/HAVSEILERNE GJELDER:

For T & H vil første seilas i Mildetrimmen 2006 bli seilt som et kortbane løp, selv om det startes fra startlinje ved Mildeskjæret og løpet, avhengig av vindretning, ikke nødvendigvis vil begynne med et krysslegg.
Til denne seilasen vil det bli utarbeidet eget kart med løpsbeskrivelser, som vil være tilgjengelig fra disse internettsider. De blir også lagt ut til avhenting i 2. etg. i Mildenøstet ved informasjonsmøtet kl. 17.50.

 

 

Hilsen treningsutvalget og regattautvalget i Milde Båtlag