Kongens fortjenestemedalje til Kjell Totland

Kjell Totland ble under en høytidelig seremoni på Bergenhus kommandant bolig i dag overrakt Kongens Fortjeneste medalje av Bergens ordfører Marit Warncke. Kjell ble tildelt Kongens Fortjeneste medalje for sin unike og livslange frivillige innsats for seilsporten, for oselvaren og for Milde Båtlag. 

Han har en lang og god seilkarriere bak seg der han har vunnet mange premier. Senest vant han sølv med sin egen båt Jo, i kretsmesterskapet for oselvar 10 m2 på Tysnes i 2019. 

Men det som gjør Kjell unik er at han oftest setter egen seiling til sides. Det gjør han for at vi andre skal få seile, for at oselvaren skal være en aktiv regattabåt og for at Milde Båtlag skal være et aktivt og godt møtested.  Han måler, er regattasjef og dommer ikke bare for oselvaren, men også for andre aktive klasser i Milde Båtlag og ellers i Hordaland.

Kjell er i en alder av 77 år fortsatt sentral i seilermiljøet. Han er medlem av Oselvarklubben sin målekomite og var Oselvarklubben sin representant ved siste NM på Tysnes, der han var ansvarlig for måling av seil og båter. Han er også  «arbeidende mentor» i Milde Båtlag sitt regattautvalg.

 Styret i Milde Båtlag planlegger en sammenkomst for medlemmene på Mildenøstet for å feire Kjell. Egen innkalling kommer!

Skroll til toppen